Guess who’s back!?


Energieprijzen die de pan uitreizen, een studio draaiende houden en maar even niet komen waar je wilt zijn. Meerdere redenen voor Wink Radio om er even de stekker uit te trekken. Want als je geen plezier meer beleeft aan je hobby, waarom zou je dan verder gaan. Perfecte afsluiting met de Top 500. Beter kon gewoon niet. Al was Wink dan uit de lucht, Jan heeft het domein nooit weggedaan. Want je weet maar nooit…

Natuurlijk was het voor iedereen even schrikken, maar gelukkig was er begrip. Ook niet anders verwacht van zo’n fantastisch team! Al was de radio niet helemaal verdwenen… Iets met ‘bloed kruipt waar het niet gaan kan’. Jan en Chefke zijn tijdelijk gaan draaien bij andere radiostations, gewoon om toch nog even lekker bezig te zijn met muziek maar dan zonder alle zorgen rondom energieprijzen en andere prijsstijgingen die voor veel kopzorgen zorgden.

Hun show ‘Monday Motivation’ was ook een motivatie voor hun om toch lekker met muziek en radio bezig te blijven, want die twee zullen nooit hun rug keren aan muziek. Bij verschillende radiostations waren ze te horen en de interactie met luisteraars is ook gebleven. Maar toch was dit niet hetzelfde. Er miste iets. Iets met een knipoog?

Na een paar maanden werd dan eindelijk het gesprek gevoerd. Jan wist het niet, maar Chefke miste Wink ontzettend. Maar het is voor haar natuurlijk makkelijk lullen als je alleen alle leuke dingen doet. Ze begreep zeker wel wat Jan een paar maanden daarvoor bedoelde, maar Wink was toch ook een beetje haar kindje. Ze was dan ook heel blij toen Jan na een uitzending ineens begon over Wink. Vrijwel alles had ze bewaard. Alles van de website, Facebook promoties, verslagen, foto’s en nog veel meer. Kwestie van alles weer even op orde maken. Maar zo enthousiast als zij dan ook mocht zijn, het moest Jan z’n beslissing zijn.

Jan was overtuigd! Wink Radio moest terug komen. Monday Motivation moest blijven bestaan en ze zouden de draad weer oppakken.

En na een sabbatical van een jaar word er op dit moment op de achtergrond hard gewerkt om zo snel mogelijk Wink Radio weer de lucht in te krijgen. Het gaat nog een paar weekjes duren, maar dan is alles op orde en hopen we jullie weer allemaal te mogen ontvangen in de studio, in de lucht of op de Molenstraat 19 in het prachtige Waalre! Volg ons ondertussen op Facebook om op de hoogte te blijven!


SW22n.0001916