IN ‘T ZONNETJE


In april 2024 zijn we een nieuw initiatief gestart, genaamd “in ’t zonnetje”. Het is een maandelijkse kettingreactie aan verenigingen, goede doelen, stichtingen, etc. die wel wat extra aandacht mogen krijgen. De vereniging die in ’t zonnetje staat, geniet een maand lang van Facebook promotie, promotie tijdens live uitzendingen en zij mogen de vereniging voor de maand daarna kiezen. Hoe het begon? Onze eigen sitekick, Tygo Boogers van 8 jaar, is een website begonnen waarop hij de dierenwereld een betere plek wil maken. Naast petities die je kunt tekenen, actiebandjes die je kunt kopen en donaties die je kunt maken, vonden wij bij Wink dat er meer aandacht voor dit prachtige initiatief moest komen. Zo werd in ’t zonnetje bedacht. Hieronder kunt u alle verenigingen nalezen.


MEI 2024: KINDERBOERDERIJ DE KLEINE MEER
Een echte ontmoetingsplek voor alle dierenvrienden in Valkenswaard.
Hier woont Gijs het hert met zijn hindes, de geiten Olga en Aaltje, schaap Lotje, konijn Wally en nog veel meer! En natuurlijk de boerderijpoezen Tinus en Tijger. Kom gerust de dieren aaien, helpen met voeren, wat drinken of spelen. Ook organiseren we allerlei activiteiten. Of kom met je klas gezellig langs. Het kan allemaal. Je vindt ons in de Bosstraat en wij zijn het hele jaar open.


APRIL 2024: STUDIO TYGO
Studio Tygo
is bedacht door Tygo Boogers van 8 jaar. Het idee is begonnen met de ernstig bedreigde honingberen, maar al snel zag hij dat er veel meer dieren hulp nodig hebben. Dieren hebben geen stem en daarom laat Tygo die van hem horen! In samenwerking met Stichting DierenLot en kinderboerderij De Kleine Meer maken ze de dierenwereld steeds een beetje mooier. Jullie kunnen helpen!


SW22n.0001916