OVER ONS


Wat begon in Someren in een fietsenschuurtje, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig internetradiostation. Toen Jan Damen 14 jaar was, werd hij gevraagd om te komen draaien bij Studio M, een piraten zender, in Someren. en daar begon de liefde voor muziek. van het één kwam het ander en voor hij het wist, draaide hij vijf jaar een eigen show bij de lokale omroep in Someren en had hij zijn eigen drive-in. Daar kon hij mensen echt blij maken met muziek. hij was te boeken voor vrijwel alle feesten en partijen. ook was hij de vaste dj in een café in Someren met carnaval en de kermis. Jan vond niets zo mooi als een goed feestje bouwen met muziek. Maar na vele jaren ging de lol er een beetje af. Hij had iets nieuws nodig… terug naar radio…? En zo startten Jan en wat vrienden en familie een radiostation in een fietsenschuurtje in Someren.

Nadat Jan zijn grote liefde Caroline had ontmoet, ging hij met haar samenwonen in het prachtige Waalre. Caroline had een schuur en gelukkig kon het radiostation mee verhuizen. Maar een nieuwe dorp vroeg om een nieuwe start, en een nieuwe naam. En zo werd Wink Radio geboren.

Naast non-stop muziek wordt er ook live uitgezonden. Voor alle programma’s kun je eens een kijkje nemen bij Programma. Er worden ook regelmatig muzikale events georganiseerd. Zo is het bijvoorbeeld bij de komst van het nieuwe album van ABBA een ABBA middag gehouden en tijdens Corona een Corona Special die mensen moest helpen tijdens de lockdown. Ook hebben ze meegewerkt met de laatste editie van de Wij Waalre Dorpsquiz. Dit was een van de meest geweldige events bij Wink Radio volgens de dj’s, maar het grootste event is toch wel de top 500 die ieder jaar weer terugkeert. Voor alle events kun je het beste onze Facebook pagina in de gaten houden. Hier worden alle events ruim van te voren op bekend gemaakt.

Heb je nu zelf zoiets van: joh, dat lijkt mij ook wel wat! Neem vooral contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar gezellige en enthousiaste mensen die een eigen programma willen maken, bij een bestaand programma aan willen sluiten of misschien gewoon gezellig wat technisch werk willen doen. Zelfs als je gewoon eens een kijkje wilt komen nemen ben je bij ons van harte welkom. Want bij Wink Radio geldt maar een motto: niets moet, alles mag en plezier moet voorop staan!


SW22n.0001916