Contact:

TOP 250

4 en 5 september 2021 was het dan eindelijk zover: de Wink Radio TOP 250!

Wat hadden we daar met z’n allen naar uitgekeken. De meeste medewerkers hadden elkaar nog nooit gezien of gesproken. Want ja, de ene draait op woensdag, de ander op zaterdag en weer anderen op zondag. Je ziet elkaar eigenlijk nooit. Wel spannend dan, want nu moesten we met alle medewerkers samen een programma verdeeld over twee dagen gaan presenteren. De opstelling was gemaakt. Ongeveer iedere twee uur zou iemand de presentatie doen en daar zou een sidekick bij gaan zitten. Ook de sidekick zou wisselen. Zo zou iedereen met elkaar een samenwerking krijgen dit weekend.

EN HOE TOF VERLIEP DAT! Het weekend werd geopend door Jan en sidekick Chefke. Zij kennen elkaar en dat verloopt dan toch altijd wat makkelijker dan wanneer er vreemde bij elkaar in de studio zitten. Tenminste, dat zou je verwachten. Nu blijkt, wetenschappelijk door ons bewezen, dat als mensen de passie “muziek” met elkaar delen er gewoon een band ontstaat. Terplekken, zonder dat iemand daar iets tegen kan doen.

Helemaal uit Amsterdam verscheen daar ineens Simone. Zij presenteert “Good morning Sunday” op zondag ochtend. Jan en Simone hebben er samen een hele gezellige start van de middag van gemaakt. Nu was Simone nog niet bekend met Wink, aangezien zij haar show doorstuurt naar de studio. Is natuurlijk ook niet te doen, iedere zondag op en neer naar Waalre. Met haar eigen broodtrommeltje kwam ze voor het eerst de studio binnen en het klikte meteen met iedereen.

Daarna was het de beurt aan Pieter en Priscilla. Na nog geen uur werd besloten dat die twee samen een eigen show moeten krijgen. Wat een show maakte die twee ervan! Helaas zou dit weekend het einde bij Wink Radio betekenen voor Priscilla. Zij begint een nieuwe studie en vond het lastig allemaal te combineren. Maar ook zij voelde de vibe en heeft gelukkig afgesproken met Pieter om eens per maand aan te schuiven bij de zondag show van Pieter: AMBIANCE.

Toen was het de beurt aan Pieter en Dennis, terwijl de rest van de crew zich even aan de bbq plaatsten. Want aan eten en drinken geen tekort dankzij onze eigen Sweet Caroline, de geweldige vriendin van Jan. Ondertussen was het woord al rondgegaan over de gezellige middag bij Wink en schoven er steeds meer mensen binnen die daar ook wel even van wilden genieten. Zo hadden we ineens Rob die gezellig het overzicht kwam voorlezen en sidekick werd van de sidekick.

Alles liep ook zo lekker! Iedereen werkte fijn met iedereen. Helaas was na een paar keer knipperen (zo leek het althans) de zaterdag ineens voorbij en maakte de crew zich klaar voor de borrel. Want ja, na zo’n fantastische dag moet je toch even met elkaar na kletsen. De zondagochtend werd geopend door Pieter en Chefke, terwijl het buiten al aardig vol begon te lopen met mensen. Dennis stond er met een kleine kater, Jan was al aan de koffie, Caroline was al aan het checken of ze wel genoeg eten had en ook Patrick was al vroeg aanwezig.

Patrick presenteert iedere zondagavond CLASSICS op Wink Radio. Ook hij was nog nooit in de studio van Wink geweest, omdat zijn show gestreamd wordt naar de Wink studio. Nadat Pieter en Chefke de eerste twee uur hadden afgetrapt, was het de beurt aan Dennis en Patrick. Ook daar was te merken dat je niets anders nodig hebt dan de liefde voor muziek om een connectie met iemand te hebben. Alsof ze al jaren samen shows maken.

Ondertussen in de serre begon het ook al gezellig te worden. Caroline heeft dan wel niet zoveel met muziek en presenteert ook geen eigen show, maar als ze ergens een passie voor heeft is het eten. Ze had bedacht dat ze een cursusje sushi maken zou doen tijdens de tweede dag van de TOP 250. De vrouw en zonen van Pieter waren de eerste die deze cursus gingen proberen. En wat waren ze lekker! Chris, van het programma DE VERRASSENDE MUZIEKMIX VAN CHRIS, en Rian waren er ook al op tijd bij. Begrijpelijk, veel te gezellig om te missen.

Ook vandaag ging de tijd weer veel en veel te snel. Het leek wel een paar uur geleden dat we begonnen met nummer 250. En nu zaten we ineens al op nummer 1. Als we het met z’n allen ergens over eens waren is het wel dat we vaker zulke dingen moeten organiseren. Volgend jaar doen we in ieder geval geen top 250, maar een top 500. Misschien hebben we dan niet het gevoel dat het met een keer niezen voorbij is. We zullen dan het hele weekend, dag en nacht doordraaien. Het hele weekend werden er al idee├źn geopperd en we zullen snel een volgende activiteit bekend maken. En wil je nog even de TOP 250 checken? Klik hier!

Namens Wink Radio willen we iedereen die op wat voor manier dan ook mee heeft gedaan aan de TOP 250 bedanken! Het was fantastisch!