Verbouwing


Wat was het een werk, maar het is gedaan. De “nieuwe” studio is een feit.

26-05-2022

Aangezien het Hemelvaart was, betekende dit een lang, lang weekend. Tijd om de studio eens aan te pakken. Na weken van brainstormen was het dan zover. Het slopen kon beginnen. Apparatuur eruit, vloertje eruit, zelfs het meubel moest eraan geloven. Na uren en uren van breken, was het nog maar een kale bedoeling. Maar nu kon het echte werk beginnen: meten en zagen. Alles moet natuurlijk wel passen. Na een dagje, nou ja, dagje van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met twee man, stond dan toch het nieuwe meubel. Tijd om af te sluiten nu het daglicht is verdwenen.

27-05-2022

De tweede dag begon fantastisch! Het laminaat dat de dag van te voren was gekocht, bleek er niet veel zin in te hebben. Dan maar verder met het meubel. Grotendeels was alles op maat gezaagd, maar er moesten nog wat dingetjes bij. Een leuk schot, ronde randjes, die kleine details die het net een beetje meer “af” maken. Nu alles op zijn plek stond, kon het schuren en grondlakken eindelijk beginnen. Heerlijk gevoel als je resultaten begint te zien. Gelukkig zat het weer ook mee en droogde de verf snel, zodat de eerste laklaag er die dag ook op kon.

28-05-2022

Lakdag. Alles moest eraan geloven. Gelukkig kwam broer Rob de hele dag helpen. Samen met Chef hebben ze de hele studio gelakt, terwijl Jan met de nieuwe software aan de gang ging. En toen was het dan toch echt onvermijdelijk, het laminaat moest erin. Met enige woordenwisseling tegen het laminaat, zat het er dan toch eindelijk in. Tijd om af te plakken en de muren te verven. Het weer zat niet echt mee, maar gelukkig de temperatuur wel. Aangezien de muren in een mum van tijd droog waren, kon dan eindelijk het apparatuur terug. Jan kon aan de bak

De apparatuur pasten, alles was weer aangesloten, het draaien kan bijna weer beginnen. Deze dag was de laatste dag van de verbouwing en vrijwel alles was af. Eigenlijk alles, behalve de aankleding. Maar gedraaid kon er weer worden en de woensdag erop zou Jan de spits afbijten in een gloedje nieuwe studio. Iedereen bedankt voor de hulp!


SW22n.0001916