WINK CREW


JAN DAMEN

Jan is sinds zijn 14 jaar al bezig met muziek draaien. Wat begon bij een piratenzender in Someren is uitgegroeid tot een eigen show bij een lokaal radiostation, eigen drive-in en later naar een eigen internetradiostation. Jan vindt Waalre prachtig en wil dan ook dat Wink gezellig betrokken raakt bij (muzikale) evenementen in Waalre en omgeving. Muziek geeft deze man energie en hij vindt het vooral gezellig om dit met mensen te delen.


CHERINDA BOOGERS (AKA CHEFKE)

Het hyperactieve petekind van Jan. Als Jan een idee heeft voor een radiostation zal zij meteen gaan brainstormen over logo’s, promo’s en evenementen. Iedere maandagavond draait ze samen met Jan ”Monday Motivation” om de luisteraars door die oh zo vreselijke maandag heen te helpen. Aangezien ze aan de wieg heeft gestaan van Wink, voelt Wink ook wat als haar kindje waar ze veel plezier mee heeft en graag ziet groeien. Maar natuurlijk niet te groot, daar houden mama’s niet van .


ROB COLLOU

Rob (rechts) is de grote broer van Jan en wat er ook bij Wink nodig is, hij is er altijd. Of nu de studio verbouwd moet worden, overzichten voorgelezen moeten worden tijdens de top 500, Rob ademt Wink. Je hoeft hem maar te bellen en hij komt helpen. Het was dus niet onverwacht dat hij een eigen programma zou beginnen. Iedere zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 is Rob te horen tijdens “Alle remmen los”.


SW22n.0001916